De bästa butikerna för dig med husdjur

Det är väldigt många som har husdjur i Sverige och det finns ett stort antal butiker som säljer tillbehör, foder och annat. Som djurägare är det förstås svårt att välja. Vi har listat en hel del butiker som du kan hitta, både fysiska butiker och online butiker. Utan inbördes ordning har vi kollat in följande butiker där du hittar det mesta till ditt husdjur:

Granngården

Här hittar du det mesta som behövs för ditt husdjur. De har ett stort urval av hundfoder och du kan välja mellan torrfoder, våtfoder, färskfoder och fodertillskott. I butiken hittar du också matskålar, leksaker, koppel, täcken samt olika tillbehör som behövs vid agilityträning. De har 11 butiker runt om i landet och bedriver även e-handel. Du som är nybliven hundägare kan få tips och råd av deras kunniga personal.

Djurkompaniet

Djurkompaniet har fysiska butiker på ett flertal orter runt om i landet. För din hund hittar du allt från foder till schampo. Du finner även det du behöver till din katt, marsvin, reptil och fågel. Djurkompaniet anordnar även olika kurser såsom valpkurs, vardagslydnad och agility.

Djurmagazinet

Zoofackhandelskedjan Djurmagazinet har fysiska butiker i hela landet från Gällivare och Haparanda i norr till Malmö i söder. Det du behöver till din hund, katt, fågel eller smådjur hittar du här. Vill du har tips och råd finns kunnig personal i alla deras butiker och gemensamt för de alla är att de älskar djur. Totalt har de 40 butiker runt om i landet. Du kan även bli medlem i deras kundklubb och få delta i föreläsningar, kurser och andra event som de olika butikerna arrangerar.

Zoosajten

Zoosajten är en zoobutik på nätet. De saluför foder, leksaker och andra tillbehör för hundar, katter, fåglar, smådjur och reptiler. Du hittar även böcker om hundar och flytvästar för dig som åker båt med hunden som sällskap.

Lantbutiken

Denna butik på nätet har förutom tillbehör till husdjur även det som behövs till höns, hästar och nötkreatur. De har också ett relativt bra utbud av hundgårdar och hundkojor.

Zoo.se

Zoo.se har fysisk butik i Bromma, online butik och även en veterinärklinik. I deras djurapotek som är tillgängligt online hittar du det mesta du behöver mot löss, rengöring och skötsel av ditt husdjur. Man saluför det mesta som behövs till hunden, katten, reptilen, smådjur och fåglar. För dig som är nybliven hundägare har de en praktisk inköpslista med förslag på vad du behöver till valpen.